Вратарят на Септември Валентин Галев разкри през какво е минал,

...
Вратарят на Септември Валентин Галев разкри през какво е минал,
Коментари Харесай

Галев: Септември се бори за оцеляване, няма лесни мачове

Вратарят на Септември Валентин Галев разкри през какво е минал, с цел да застане още веднъж под рамката на новака в елита. Той се контузи тежко при започване на сезона, само че в този момент още веднъж е титуляр.

"Чувствам се добре, в действителност минах през тежък интервал. За един футболист най-лошото е да има интервенции и бавното възобновяване е най-тежкото нещо. За момента се усещам добре, виждам да се оправям по най-хубавия метод и гледаме напред ", съобщи Галев за предаването "Преди кръга " по DIEMA SPORT и приказва за конкуренцията с Янко Георгиев.

"За всеки един състезател опцията да играе е най-важното нещо. Стремя се да демонстрирам най-хубавото и с Янко Георгиев считам, че сме положителни вратари, а като има конкуренция е хубаво. Който застане под рамката, дава всичко от себе си. "

"С Янко си харесваме добре, разбираме се, раздаваме се 100% в тренировките, всеки дава максимума. Всеки гледа да е титуляр, това е най-нормалното нещо ", показа Галев и добави, че се е чувствал добре, тъй като с доста от играчите се е засичал и другаде.

"Доста момчета от Локомотив бяха в Септември, разбирахме се добре. Но животът е подобен, всеки гледа най-хубавото за себе си и по тази причина от време на време отиват и в нови тимове ", показа вратарят и разкри каква е задачата пред тима до края на сезона.

"Нашата цел е да запазим мястото в Първа лига. Ако имаме опция да се изкачим по-нагоре в класирането, е добре пристигнало. Силите са много изравнени и не мисля, че ще има лесни мачове. Всяка една точка ще е значима за нас ", приключи "септемврийският " пазач.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР