Вечерта на 11 май, събота, в шведския град Малмьо се

...
Вечерта на 11 май, събота, в шведския град Малмьо се
Коментари Харесай

Погребението на Западна Европа. Как премина Евровизия - 2024?

Вечерта на 11 май, събота, в шведския град Малмьо се състоя финалът на 68-ия конкурс за ария на Евровизия. По време на осъществяванията на сцената излязоха и мъже в дамски облекла, и " Сатаната ", а победител стана рапърът Немо, който не се дефинира нито като мъж, нито като жена.

Немо (истинско име Немо Метлер ) представляваше Швейцария. Изпълнител/ката, облечена в розови облекла и пола, събра 591 точки с песента The Code. Разказва по какъв начин героят отишъл в пъкъла и по-късно намерил парадайса. Имаше нещо занимателно: откакто му се връчи премията - бистър микрофон - Немо го размаха, подскачайки от наслада, и инцидентно го удари и счупи.

Хърватският артист Baby Lasagna (истинско име Марко Пурисич ) в прогнозите беше очакван за първо място, само че с песента Rim Tim Tagi Dim той зае второто място с 547 точки. Челната тройка затвори украинският дует на рап певицата Альона Альона (истинско име Алена Савраненко ) и певицата-блогър Джери Хейл ( Яна Шемаева ), които извършиха песента Teresa & Maria. Те събраха 453 точки. На четвърто място е френският артист Слиман.

Израелският реализатор Еден Голан /Eden Golan/, която оцеля след митинга на обществените деятели, беше главният съперник на първите двама спечелили. Изпълнявайки песента Hurricane, тя събра 375 точки и зае пето място.

Те се отхвърлиха от Русия “

Преди това Голан беше включена в базата данни на украинския уебсайт „ Миротворец “. Певицата беше упрекната в опит да „ легализира окупацията на Крим “ - тя е ходила на концерт в Крим, когато живееше в Русия, и бе упрекната в противозаконна комерсиална активност в хипотетично окупираните територии, както и нарушение на държавната граница на Украйна.

„ Миротворец “ също по този начин показва, че Голан е взела участие в антиукраински пропагандни събития.

Еден Голан живее дълго време в Русия - татко й работи тук. Участва в разнообразни музикални състезания, а през 2018 година стана финалист в петия сезон на шоуто „ Гласът. Деца " в екипа на Пелагея.

След началото на СВO тя отпътува за Израел с родителите си, като всъщност се отхвърля от Русия, сподели общественикът Вадим Манукян пред IA Regnum.



акцентира специалистът.

На вещерското сборище не можеше да победи никой различен “

Официалният представител на Министерството на външните работи Мария Захарова разяснява финала на Евровизия в своя канал в Telegram. Тя поддържа мнението си и с видео с изключително присъщи „ композиции “ на реализатори: Ирландия, Финландия, Сан Марино, Украйна и други

По мнението на дипломата, сегашният конкурс

„ “, оцени надпреварата Захарова.

Вадим Манукян е на сходно мнение: никоя уважаваща себе си страна към този момент няма да взе участие в Евровизия, която е обвързвана с разнообразни кавги. Според Манукян успеха на швейцарския реализатор не е изненада. След като преди този момент брадата жена завоюва това съревнование, успеха на „ момчето в пола “ си беше напълно предвидима.



акцентира общественикът.

Холандският скандал и непримиримата Тунберг

Ден преди този момент Европейският съюз за радио и телевизия (EBU) в профил холандския реализатор Йост Клайн /Joost Klein/ от присъединяване във финала заради обвинявания в принуждение.

Според синдиката повода за отстраняването е тъжба, подадена против Клайн от жена - член на снимачния екип за случай, станал след представянето му на полуфиналите на 9 май.

„ се споделя в изказването на EBU.

Жената твърди, че Клайн я е заплашвал. Шведската полиция към този момент е разследвала случая и е предала случая на прокуратурата. За какви съответни закани става дума, не се прецизира. Самият артист отхвърля да поддържа връзка с публицисти.

Поредният скандал избухна към шведската активистка Грета Тунберг: тя беше принудително отведена от чиновници на реда от площад Хюли Сташунсторг в Малмьо, където се организира финалът на надпреварата. Тунберг взе участие в проява в поддръжка на Палестина.

„ оповестяват медиите.

Общо повече от 100 протестиращи, развяващи флагове, скандираха пропалестински лозунги.

Русия не взе участие в Евровизия, но Международният песенен конкурс „ Интервизия “ ще се организира в Москва през 2024 година

Превод: Европейски Съюз

Източник: Регнум

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед48625 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед45911Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед65609Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!Алтернативен Поглед26911Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед19548Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираАлтернативен Поглед78718Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед77832„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед77450В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на идните избори  Валери Тодоров, състояние, Украйна,тежсо, позиция, Путин, сгъстяване
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР