Вратарят на призна, че не мисли да завърши кариерата си

...
Вратарят на призна, че не мисли да завърши кариерата си
Коментари Харесай

Алисон не мисли да завърши кариерата си в Ливърпул

Вратарят на призна, че не мисли да приключи кариерата си на " ". Бразилецът съобщи, че желае един ден да се завърне в родината си, само че единствено Господ знае по кое време това ще се случи.

" Имам предпочитание да се завърна в Бразилия, само че по кое време ще се случи това, единствено Господ знае. Знам, че Господ има проекти за мен и считам да ги последвам абсолютно. Сърцето ми ми споделя, че би трябвало да се завърна в Бразилия, и в случай че Господ отговори на молитвите ми, бих се завърнал вкъщи в - клубът, който обичам. Уважавам и останалите бразилски тимове и нищо чудно да играя и някъде другаде, само че не знам какво ми е отредила ориста, дали ще се завърна в Бразилия, и дали ще е в тим друг от Интернасионал ", съобщи Алисон пред Globo Esporte.

Все отново Алисон не бърза да напуща Ливърпул и желае да играе на най-високо равнище допустимо най-дълго.

" Не обичам да върша дълготрайни проекти. Нормално е да имам фантазии, само че виждам да съм крепко стъпил на земята и да съм фокусиран върху това, което се случва в този момент и върху това, което мога да направя в сегашния миг. Планирам да имам дълга кариера и да играя на най-високо равнище допустимо най-дълго. Дали ще играя до 35, 40 или даже повече години, не знам. Но пътят е пред мен е дълъг. Надявам се да покажа най-хубавото от себе си в националния тим и в Европа ", добави вратарят.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР