Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа разполагал с бележка,

...
Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа разполагал с бележка,
Коментари Харесай

Де Хеа имал "пищов" при дузпите, но не го използвал

Вратарят на " Манчестър Юнайтед " Давид Де Хеа разполагал с записка, в която било разказано по какъв начин извършва дузпа всеки един от играчите на " Виляреал ". Той обаче не се възползвал от " пищова ".

Късно нощес испанецът се трансформира в огромния виновник за отбора си във финала на Лига Европа, когато не отрази нито един от 11-е наказателни удара на противника, а по-късно направи пропуск от бялата точка и сервира трофея на " Виляреал ".

Популярното телевизионно предаване " Ел Чирингито " разгласява бележката, в която е маркирано, да вземем за пример, че Мой Гомес нормално стреля в центъра на вратата, както и направи. Де Хеа обаче не се съобрази със записките...

Стражът на " алените дяволи " понесе рецензии, защото няма отразена дузпа от 23 април 2016 година насам, когато спря Ромелу Лукаку от " Евертън " в мач от Висшата лига. Последвалата кошмарната серия включва 36 осъществявания без избавяне.

Упреци има и за мениджъра на отбора Оле Гунар Солскяер, който призна, че в края на второто продължение се колебаел дали да не смени Де Хеа с Дийн Хендерсън, само че избрал да не разочарова испанеца.

" Преминахме през другите сюжети. Имах концепция да пусна Хендерсън, само че вярвахме на Де Хеа, а и се бяхме подготвили. При дузпите всичко е допустимо, тъй че заложих на вратаря, който стартира мача. ", разяснява Солскяер.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР