Вратарят на Лестър Каспер Шмайхел написа емоционално писмо до собственика

...
Вратарят на Лестър Каспер Шмайхел написа емоционално писмо до собственика
Коментари Харесай

Каспер Шмайхел: Господин президент, сбъднахте мечтите ми!

Вратарят на " Лестър " Каспер Шмайхел написа прочувствено писмо до притежателя на отбора Вичай Шривадханапрабха, който почина в драматичен случай с хеликоптер до стадиона на клуба.

Датският национал дойде при " лисиците " малко откакто предприемачът купува тима през 2010 година Заедно бяха част от приказката на " Лестър ", който сензационно завоюва купата в Англия през сезон 2015/16.

Трагичният случай, в който починаха общо петима души, потопи в тъга целия футболен свят.
Семейството на боса на " Лестър " и футболистите посетиха стадиона (СНИМКИ) Вичай Шривадханапрабха и още четирима души починаха в злополука с хеликоптер

" Скъпи господин президент,

Не мога да допускам, че това се случва. Толкова съм разрушен и сломен. Просто нямам доверие в това, което видях онази нощ. Изглежда изцяло нереално.

Трудно ми е да опиша какво означавайте за града и футболния клуб " Лестър ". За вложенията всички знаят. Но има доста повече. Вие бяхте угрижен за всички, за цялата общественост. Безкрайните ви жестове на поддръжка за локалните лечебни заведения са незабравими.

Не съм срещал човек като вас. Толкова предан, работещ непрекъснато, внимателен и великодушен. Намирахте време за всеки. Няма значение кой беше. Възхищавах ви се като водач, татко и човек.

Променихте футбола вечно. Дадохте вяра на всеки, че невъзможното може да стане допустимо. Не единствено на нашите почитатели, а на всеки ентусиаст в света. Колко хора могат да кажат, че са реализирали това?

Когато ме привлякохте през 2011-а, казахте ми, че ще сме в Шампионската лига до шест сезона. Вдъхновихте ме, аз повярвах.

Накарахте ме да се усещам по този начин, че нищо да не ми се вижда невероятно. Без вас и фамилията ви, нищо от постигнатото в " Лестър " нямаше да се случи.

Дадохте ми преживявания, които се случват единствено във фантазиите. Сбъднахте фантазиите ми.

Най-горд съм от това, че бях част от вашата визия и това семейство, което създадохте. Този град и клубът са семейство. Благодарение на вас. Вечно ще ви бъда признателен за това.

Сърцето ми се къса при мисълта, че повече няма да ви видя в съблекалнята, че няма да си приказваме извън, преди да изляза за загрявката ми. Разговори за всичко и... нищо. Че няма да се посмеете с момчетата, да болестите с усмивката си тима.

Всички ние имаме отговорност от през днешния ден да ви почетем. Трябва да останем дружно, да се държим крепко един за различен и да подкрепим най-близките ви хора в този ужасяващ миг.

Искахте най-хубавото за нас, имахте визия за този клуб. Трябва да уважим това, като продължим да даваме всичко на терена и да сме здравото семейство, което вие построихте.

Няма по какъв начин да разберете какъв брой доста значите за мен и моето семейство.

За мен бе чест и привилегия да съм дребна част от живота ви. ", гласи писмото на вратаря.

Трагичният случай, в който починаха общо петима души, потопи в тъга целия футболен свят.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР