Тенденцията за развъждане на кучета машини за убиване“ само ще

...
Тенденцията за развъждане на кучета машини за убиване“ само ще
Коментари Харесай

Собствениците на хулигани XL създават нов ужасяващ „звяр“ след забраната – и това е още по-смъртоносно

Тенденцията за отглеждане на кучета „ машини за ликвидиране “ единствено ще се утежни след възбраната за хулигани XL, съгласно специалист.

Друго име в дълъг лист от жертви, които трагично са изгубили живота си от нахлуване на хулигани XL, е Анджелин Махал, която беше брутално накъсана до гибел в дома си от двамата си регистрирани хулигани XL в понеделник - просто няколко месеца след въвеждането на нови закони, които да оказват помощ за отбраната на обществото.

Въпреки че към този момент е нелегално да се продава или развъжда XL хулиган, в същото време е оповестено за престъпно закононарушение да притежаваш подобен без документ за освобождение, криминологът доктор Саймън Хардинг, 63, твърди, че законите единствено карат нарушителите да смесват други огромни породи, с цел да основат идващото най-хубаво „ нападателно и злобно “ куче.

Точно като Pitbull, който беше неразрешен според Закона за рисковите кучета от 1991 година, доктор Хардинг споделя, че побойникът XL е бил отглеждан за статут, употребен като „ стока “ в бандите....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР