Парламентът ще заседава извънредно тази вечер. Това стана, след като

...
Парламентът ще заседава извънредно тази вечер. Това стана, след като
Коментари Харесай

Парламентът ще заседава извънредно тази вечер

Парламентът ще заседава изключително довечера. Това стана, откакто ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи събраха подписи и внесоха искане за изключително съвещание на Народното събрание през днешния ден по отношение на цената на тока. Новината разгласи на брифинг в Народното събрание националният представител от ГЕРБ-СДС Теменужка Петкова.

„ Днес, ние от ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи, внесохме в деловодството на Народно събрание искане за изключително съвещание на Народно събрание, с цел да можем да изслушаме ръководителя на КЕВР и служебния министър на енергетиката ", разясни Теменужка Петкова.

„ Целта на това наше ексцентрично решение е да прекратим опитите да се злоупотребява с конституционните промени, които направихме преди няколко месеца. Когато взехме решение Народното събрание да има непрекъсваемост на мандата, нашата цел беше да се оказва надзор върху изпълнителната власт, а не да се трансформира залата на Народното събрание в предизборна естрада, която да се употребява недобросъвестно от всеки, който няма какво да каже отвън това. Искаме да приключим през днешния ден с този свободен ден в предизборната акция. До момента нямаше никакъв смисъл от съвещанието. Сигурен съм, че и от последващо съвещание няма никакъв смисъл, само че го вършим. Надявам се сътрудниците от останалите политически сили да се концентрират към акциите си, да си показват стратегиите, а не да употребяват залата на Народно събрание за някакъв трамплин. Няма да помогне на никого това. Единственото, което ще създадем, е да сринем в допълнение престижа на Народното събрание ", разясни Тома Биков.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР