Британецът, който почина след сърдечен удар, след като Boeing 777,

...
Британецът, който почина след сърдечен удар, след като Boeing 777,
Коментари Харесай

Singapore Airlines: Първа снимка на мъж, убит на борда на Boeing 777, който се удари в силна турбуленция

Британецът, който умря след сърдечен удар, откакто Boeing 777, в който пътуваше, претърпя мощна турбуленция, беше назван.

Смята се, че 73-годишният Джефри Ралф Китчън е бил хвърлен от една страна в друга, когато самолетът е бил ударен при подли условия на 37 000 фута над Индийския океан. Самолетът, пътуващ за Сингапур, трябваше да направи спешно кацане на интернационалното летище Суварнабхуми в Банкок, Тайланд.

Изображенията, направени там, демонстрират, че службите за незабавна помощ гъмжат от самолета, само че господин Китчън, за който се счита, че е от Торнбъри, Глостършър, е разгласен за мъртъв. Самолетът е напуснал Хийтроу в Лондон нощес, предопределен за летище Чанги в Сингапур, само че е изпитал сериозната турбуленция, до момента в който е навлизал във въздушното пространство в района, който сега изпитва рискови тропически гръмотевични стихии.

Изображенията демонстрират ужасени пасажери и храна и парчета, разпръснати по пода на самолета след спирането. Въздушна стюардеса също е з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР