Принц Хари не успя да заведе дело срещу Рупърт Мърдок

...
Принц Хари не успя да заведе дело срещу Рупърт Мърдок
Коментари Харесай

Принц Хари не успя да включи Рупърт Мърдок в процеса за хакване на телефон

Принц Хари не съумя да заведе дело против Рупърт Мърдок по обвинявания за хакване на телефон против News Group Newspapers, част от News Corp. на медийния магнат.

Кралската персона беше измежду политиците и звездите, които желаеха да трансформират случая си, с цел да включат редица висши ръководители в медийната група на Мърдок, потвърждавайки, че са знаели за противозаконни практики в News of the World.

Херцогът на Съсекс и други съдят NGN, издател на The Sun и към този момент несъществуващия News of the World, по обвинявания в хакване на телефони и нелегално събиране на информация.

В правосъдно съвещание във вторник съдията отхвърли ремонти за включване на Мърдок, както и за включване на изказвания, че компанията-майка News Corp е набелязала депутати и други публични фигури, с цел да реализира своите търговски или политически цели.

Твърдения за нелегално ориентиране към членове на изборната комисия на Камарата на общините и против журналиста Пиърс Морган също не бяха позволени, или ремонти, кои...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР