Вратарят на Ботев (Пловдив) Янко Георгиев, който бе с основна

...
Вратарят на Ботев (Пловдив) Янко Георгиев, който бе с основна
Коментари Харесай

Героят на Ботев Пд се закани на ЦСКА-София и Лудогорец

Вратарят на Ботев (Пловдив) Янко Георгиев, който бе с съществена заслуга за днешното нулево тъждество на неговия против ЦСКА-София, показва съществено самочувствие след дуела. Стражът разгласи, че възможностите на канарчетата да в профил алените на реванша в София са огромни, а също по този начин не изключи опцията неговият отбор да завоюва турнирния конфликт против Лудогорец, който е след три дни в Разград.

“Един добър резултат за нас, тъй като беше значимо да не допуснем гол. Беше едно равностойно първо полувреме. След това бяха малко по-активни в офанзива и сътвориха 3-4 положения, които, за благополучие, не вкараха и това ни дава съществени шансове за реванша. Хванаха ни на контраофанзива по крилата, само че като цяло защитата се оправи добре и е значимо, че не допуснахме гол.

В Ботев има страховит колектив и когато настроението е положително, резултатите се демонстрират на терена. Надявам се да създадем мощен мач и да отстраним ЦСКА там. Знете, че гол на непознат терен е в наша полза”, сподели Георгиев, който разяснява и идващия мач на Ботев против Лудогорец.

“Ако играем както в първия мач, ще вземем нещо в Разград, а за какво не и да победим”, показва самочувствие стражът на пловдивчани. Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР