Вратарят на Барселона и германския национален отбор Марк-Андре Тер Стеген

...
Вратарят на Барселона и германския национален отбор Марк-Андре Тер Стеген
Коментари Харесай

Тер Стеген недоволства, че не е титулярен страж на Германия

Вратарят на Барселона и немския народен тим Марк-Андре Тер Стеген не е удовлетворен от статута си на запаса в отбора на Йоким Льов. 27-годишният футболист беше номиниран за премията Най-добър вратар на ФИФА, само че продължава да не може да се пребори за титулярното място в " Бундестима ".

Мануел Нойер стартира като титуляр в срещата против Холандия в петък вечер и позволи четири попадения. Вратарят на немския първенец Байерн Мюнехн продължава да се употребява с доверието на Льов и се чака да стартира и против Северна Ирландия в понеделник.

" Очевидно е, че това малко ме изнервя. Даваш всичко от себе си и не си на мястото, където би трябвало да бъдеш ", съобщи Тер Стеген пред " T-Onlinе ".

" Аз съм подредил своите цели. Искам да съм сполучлив и огромната ми цел е да бъде първи избор на вратата за моята страна. Но не непременно. Футболът е едно нещо, само че човещината е по-важна. Искам да мога да се погледна в огледалото и да кажа, че съм се трудил и съм постигнал всичко по почтен метод ", добави той.
 Нойер: Забавлявам се, нуждая се от футбола
Нойер: Забавлявам се, нуждая се от футбола

" Искам да играя, до момента в който тялото ми може да го прави "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР