Вратарят Крейг Гордън спаси Селтик от поражение в дербито с

...
Вратарят Крейг Гордън спаси Селтик от поражение в дербито с
Коментари Харесай

Вратар спаси Селтик от поражение в дербито на Шотландия

Вратарят Крейг Гордън избави Селтик от проваляне в дербито с Глазгоу Рейнджърс, като "сините " бяха по-активният тим и бяха по-близо до успеха. Дербито на Паркхед приключи 0:0, само че това надали заплашва лидерската позиция на Селтик, които имат 51 точки на върха. За Рейнджърс, които изкараха съвсем три седмици в търсене на управител преди да утвърдят помощника Греъм Мърти до края на сезона, равенството резервира шансове за борба за втрото чясто. Абърдийн е там с 42, до момента в който Глазгоу Рейнджърс е с 40.

Селтик изигра своя 38-и мач от началото на сезона и до момента в който преди почивката срещата беше относително равностойна, то гостите през втората част преобладаваха съществено. В началото й Гордън избави брилянтно удар с глава на Алфредо Морелос. Морелос имаше нова опция да се разпише 10 минути преди края на мача, още веднъж основана от неуморимия през днешния ден Джеймс Таверние.

Първата опция за Селтик беше в края на първото полувреме, само че Уес Фодерингъм избави удара на Муса Дембеле. Втората част също не блестеше с кой знае какво качество на футбола, само че пък момчетата на Мърти вложиха доста сила и старания и за втори следващ път си потеглят от Селтик Парк с тъждество./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР