Впоследно време Ким Кардашиян впечатлява с видимо вталена и тонизирана

...
Впоследно време Ким Кардашиян впечатлява с видимо вталена и тонизирана
Коментари Харесай

Кои са любимите естетични процедури на Ким Кардашиян

Впоследно време Ким Кардашиян впечатлява с очевидно вталена и тонизирана фигура. Но изящната ѝ визия не е резултат от усилени тренировки. Или най-малко освен от тях, разкрива риалити дивата.

Кардашиян без срам признава, че дължи стегнатия си стомах на достиженията на естетичната хирургия и по съответно на процедура наречена микронидлинг. 

Красавицата се взема решение на интервенцията, защото след двете си бременности е мощно комплексирана от отпуснатата кожа на корема си, признава неведнъж самата тя. Процедурата е неоперативна, кожните лекари я показват като " неболезнена ", само че Ким не е на същото мнение и в Instagram профила си откровено призна, че " боли, само че си заслужава ".
                             

Процедурата, на която Кардашиян се стопира, е измежду най-популярните сега и желан способ за подмладяване на лицето. Ким обаче я е избрала за стягане в региона на корема, вероятно тъй като за лицето си хубавицата се грижи чрез обичания си вампирски лифтинг.

Вампирският лифтинг се състои в това, че от пациента се източва известно количество от личната му кръв. Тя се пречиства и трансформира в гел, който се инжектира в зоната на деколтето, под брадичката, в бузите и въобще във всички проблематични зони, където ходът на времето най-ясно оставя своя отпечатък.
                             
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР