Войник на военна служба в турския регион Мармара загина, след

...
Войник на военна служба в турския регион Мармара загина, след
Коментари Харесай

Убиха турски войник, защото звъннал на майка си

Войник на военна работа в турския район Мармара почина, откакто беше пребит от старшия във военното отделение, заяви „ Хюриет дейли нюз “. Военнослужещият е бил пребит, тъй като е желал да се чуе с майка си.

Преди 54 дни Гьокхан Кълъч е бил заловен от старшия Осман Ханджъ с мобилен телефон в ръка, макар че на бойците им е неразрешено да употребяват телефоните си на територията на казармата. Младият боец е разговарял с майка си.

По-възрастният военнослужещ го е блъснал няколко пъти по главата с каската си. „ Когато се върнах, видях Кълъч да лежи на земята. След това ми сподели, че има мощно главоболие “, споделя различен боец.

Още същата вечер Гьокхан Кълъч се е почувствал зле и даже не е можел да приказва. След това във военното отделение е била извикана кола за спешна помощ. Младият боец е изпаднал в кома и е умрял 54 дни по-късно, пишат турските медии.

Осман Ханджъ е бил задържан поради нанесени смъртоносни пострадвания. В обвиняването се споделя, че той е работил съзнателно. Месеци преди този момент той е пребил други двама бойци с пръчка. Майката на починалия боец сподели, че желае най-тежкото наказване за килъра.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР