Войната в Украйна ще сложи край на надмощието на Запада.

...
Войната в Украйна ще сложи край на надмощието на Запада.
Коментари Харесай

Орбан отново отровителства с опорките на Кремъл - очаквал войната да сложи край на надмощието на Запада

Войната в Украйна ще постави завършек на надмощието на Запада. Това съобщи унгарският министър председател Виктор Орбан пред немското издание Tichys Einblick. Според него, след края на войната, Европейският съюз (ЕС) ще бъде по-слаб от преди, до момента в който други страни и райони ще завоюват.

Виктор Орбан на процедура изговаря всички опорки на кремълската агитация, с което потвърждава своята роля на конфигуриран в западниите съюзи съветски рупор. Съдете сами. Според него Западът не може да завоюва войната в Украйна с военни средства; второ, глобите по никакъв метод не са дестабилизирали Русия; трето, техните вреди за Европа са огромни; четвърто, светът не е спретнат зад Съединени американски щати и Украйна, съобщи Орбан.

По думите му, огромна част от света не подкрепяла Запада - страни като Китай, Индия, Бразилия, Южна Африка, арабския свят, Африка. Може да се окаже, че тази съответна война явно ще постави завършек на западното превъзходство. Естествено, съветската матрьошка Орбан нищо не споделя за невижданото единение на западния свят и освен. Истината е тъкмо противоположната - след тази война Русия ще е стопански срината, военно победена и с няколко нови членове на НАТО (де факто и дее юре) към границите си.

Припомняме, че Орбан през годините беше необятно подложен на критика в Европа. Лидерите на Европейския съюз, чийто член е Унгария, обявиха, че той е подкопал демокрацията с ограничения, които лимитират имиграцията и дават на неговото държавно управление надзор върху медиите и неправителствените организации.

Също по този начин, той не поддържа глобите против Русия и е за продължение на вноса на съветски газ. В края на юли, той заяви, че Унгария чака да подпише съглашение с Русия за спомагателни доставки на газ в размер на 700 милиона кубически метра до края на лятото. Унгария е към 85% подвластна от съветския газ.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР