Вотът на недоверие е абсолютно безотговорно поведение – ще реагираме,

...
Вотът на недоверие е абсолютно безотговорно поведение – ще реагираме,
Коментари Харесай

Според ГЕРБ вотът на недоверие бил „безотговорно поведение“

Вотът на съмнение е безусловно безконтролно държание – ще реагираме, ще го отхвърлим и ще подкрепим държавното управление. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Тома Биков на конференция във връзка желанието на социалистите да желаят оставката на държавното управление поради неуспех в областта на околната среда и водите.

Трета година сътрудниците от Българска социалистическа партия не се научиха какво е избор на съмнение, какъв е смисълът и, че не е пиар инструмент, който да играе ролята „ всяко знамение за три дни “, съобщи Биков и добави: „ Единствената мярка, която оферират, е държавното управление да падне и по-късно, каквото сабя покаже “.
Българска социалистическа партия внася избор на съмнение против държавното управление поради рецесията в Перник Вотът ще бъде импортиран в Народното събрание в първите работни дни
„ Призовавам госпожа Нинова да се вгледа в кмета на Перник, който доста ясно сподели по какъв начин се работи. Правителството и кметът не са надалеч толкоз словоохотливи за разлика от тези, които стоят на „ Позитано “ и считат, че може да се реши казусът с няколко конференции “, сподели още Биков.
Бойко Борисов: При ръководството на Българска социалистическа партия делфините мряха без пречиствателни станции Премиерът разяснява настояването на избор на съмнение от Корнелия Нинова
Бившият екоминистър Ивелина Василева на собствен ред означи, че държанието на Българска социалистическа партия „ не е държавническо “ и акцентира, че през годините на този парламент „ алените “ не са внесли едно предложение в бранш „ Води, въздух и боклуци “. За разлика от тях, ГЕРБ единствено за последната година били внесли 3 оферти за възстановяване на въздуха, стана ясно от думите на депутата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР