Волоколамският митрополит Антоний, председател на външния отдел на Московската патриаршия

...
Волоколамският митрополит Антоний, председател на външния отдел на Московската патриаршия
Коментари Харесай

Скандалният митрополит Антоний и Митрофанова гости на Симеон Сакскобурготски - защитник на Русия и Путин

Волоколамският митрополит Антоний, ръководител на външния отдел на Московската патриаршия и действително заместител на патриарх Кирил (Гундаев) през вчерашния ден е бил признат в резиденция „ Врана “ от някогашния български цар Симеон Сакскобурготски. На срещата е участвала и дипломат Елеонора Митрофанова, както и Вассиан Змеев, управляващ Руското подворие в София. Това заяви mospat.ru. За българските медии новината бе непокътната в загадка. За срещата не се загатна и дума на формалната страница на Симеон.

Митрополит Антоний приветствал Сакскобурготски от името на патриарх Кирил, изтъквайки, че той има водеща роля за съхранението и единството на Българската православна черква и подсилване на бартските връзки сред Русия и България.

Визитата на Антоний несъмнено е скандална и следващата съветска хибридна интервенция против страната ни, само че и против сътрудниците ни от Европейски Съюз и НАТО  и свободна Украйна. През последните месеци Антоний е гонен и недопускан в редица европейски страни, само че български служби за сигурност и Външно разрешиха на путиниста да реализира пропагандната си аудиенция.

Вчера украинци, българи и руснаци се събраха на спонтанен митинг пред съветския храм „ Свети Николай “, в който служеше Антоний.
Посещението на духовника при Сакскобурготски е продължението на скандалната му аудиенция. Бившият монарх от дълго време показва проруски и пропутински позиции, упорства да отпаднат глобите против Русия и в никакъв случай до в този момент не е осъдил мръсната война против Украйна.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР