Волейболният национал Цветан Соколов и неговият Кучине Лубе (Чивитанова) завършиха

...
Волейболният национал Цветан Соколов и неговият Кучине Лубе (Чивитанова) завършиха
Коментари Харесай

Силен Цецо Соколов с 16 точки и MVP! Лубе завърши с победа редовния сезон в Италия

Волейболният национал Цветан Соколов и неговият Кучине Лубе (Чивитанова) приключиха с лесна победа постоянния сезон в италианската Суперлига. Соколов и компания биха без проблеми вкъщи слабака БКК (Кастелана Гроте) с 3:0 (25:22, 25:16, 25:12) в мач от последния 26-и кръг, игран довечера пред към 2500 фенове в зала " Еуросуоле Форум ".

Така Лубе, който е настоящия първенец на Италия, приключи на 2-о място в крайното класиране с 64 точки след 22 победи и 4 загуби и ще играе в плейофите. Там на 1/4-финалите Цецо Соколов и съотборниците му ще спорят със 7-ия в таблицата, който най-вероятно ще бъде Уиксо ЛПР (Пиаченца), с капитанът на България Виктор Йосифов в състава си. В 1/4-финалните плейофи ще се играе до 2 победи от 3 мача. Първата среща ще бъде идната неделя (11 март) от 19,00 часа българско време.

Цецо Соколов изигра нов мощен мач за Лубе, заби 16 точки (6 аса!!! и 48% успеваемост в атака) и бе избран за най-полезен състезател (MVP) на мача . Османи Хуанторена (1 ас, 53% успеваемост в офанзива и 50% съвършено посрещане) и американският национал Тейлър Сандър (2 блока, 1 ас, 64% успеваемост в офанзива и 36% съвършено посрещане) прибавиха по 10 точки за успеха. За отбора на Кастелана Гроте Роберто Кацаниджа се регистрира с едвам 9 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР