Волейболистите на Хебър (Пазарджик) постигнаха 3-а поредна победа в първата

...
Волейболистите на Хебър (Пазарджик) постигнаха 3-а поредна победа в първата
Коментари Харесай

Атанас Петров: Когато играем добре, нормално е да имаме настроение

Волейболистите на Хебър (Пазарджик) реализираха 3-а поредна победа в първата осмица от Суперлигата на България, откакто надиграха изрично като домакини Марек Юнион Ивкони (Дупница) с 3:0 гейма в мач от 6-ия кръг на шампионата. Успехът ги остави еднолично отпред във краткотрайното класиране с 10 точки. Старши треньорът на отбора Атанас Петров изрази задоволството си от настроението в мача, а ето какво сподели още той след срещата:

" Когато играем добре, обикновено е да имаме въодушевление. Това бе и нашето предпочитание преди мача, да запазим този възторг от успеха при гостуването на Монтана и да продължим във възходящата линия. Като детайли бяхме на много положително равнище, с толкоз малко неточности не сме играли до момента. Като цяло се представихме добре, само че постоянно има забележки, не може да се играе цялостен мач без неточности. Например можехме да се представим по-добре на обсада ".

" Поради възбраната за присъединяване в подготвителен развой и мачове на състезатели под 18 години, дефакто няма да има мач с Левски София от шампионата преди семейството ни на шампионата за Купата на CEV. На 1/8-финалите се изправяме против съветския Зенит (Санкт Петербург). Вярвам, че ще излезем с нужната конфигурация и ще има въодушевление, тъй като няма какво да губим. Вярвам, че ще дадем максимума против съветския отбор и се надявам да се получи прекрасен мач. Притеснения не би трябвало да има преди този конфликт, момчетата би трябвало да играят освободени. Самочувствието състезателите ни го имат, въпросът е по какъв начин ще играе противникът, какъв брой ще ни разреши ние да играем, уповавам се да успеем да се противопоставим оптимално ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР