Вокалът на Backstreet Boys Ник Картър отново е обвинен в

...
Вокалът на Backstreet Boys Ник Картър отново е обвинен в
Коментари Харесай

Фронтменът на Backstreet Boys отново обвинен в изнасилване СНИМКИ

Вокалът на Backstreet Boys Ник Картър още веднъж е упрекнат в обезчестяване и полов тормоз. Този път обвиняванията бяха отправени от певицата Мелиса Шуман, като означи, че Ник я е принудил да прави секс с него. 

Според нея това се е случило през 2002 година в Санта Моника, написа TMZ. Тогава тя е на 18 години, а Ник Картър - на 22 години. В делото тя твърди, че той принудително й е правил орален секс и я е принуждавал да прави същото с него.

Шуман, която тогава е част от Дрийм, също твърди, че първият й полов опит е бил с Картър, макар обстоятелството, че е желала да резервира девствеността си преди брака.
 Мелиса Шуман, Мечта, Ник Картър, Изнасилване Мелиса Шуман като част от Dream Снимка: Instagram Мелиса Шуман
Певицата и преди е водила дело, това е било преди повече от пет години, само че районната прокуратура е отказала да образува наказателно дело, защото е изтекла отминалостта.

Завеждайки ново дело, момичето се базира на нов законопроект в Калифорния, който отстранява отминалостта за цивилен каузи.

Адвокатът на Ник Картър, Лиана К. Вакаяма, твърди, че изказванията на Шуман са неоснователни.
 Мелиса Шуман, Мечта, Ник Картър, Изнасилване Мелиса Шуман
„ Мелиса Шуман популяризира тази история в продължение на доста години, само че нейното изказване беше погрешно, когато го направи за първи път през 2017 година, и остава погрешно. Съдия в Невада неотдавна постанови, след обзор на обширните доказателства, които изложихме, че Ник Картър има съществени учредения да заведе дело против госпожа Шуман за скрит план за пострадване, клюка и изнудване за пари от Ник, неговите другари и фамилията му. "

Лиана сподели още, че делото на Мелиса Шуман е предизвикало на Ник Картър „ неизмерима болежка и страдалчество “.

Ник отхвърли всички нейни обвинявания и дейно съди Шуман, потвърждавайки, че тя се е опитвала да го изнудва за пари от години. Това дело беше част от продължаващото му дело против Шанън Рут, която също упрекна Картър в полово принуждение в туристическия рейс.

През декември 2022 година Шанън Рут, която има аутизъм и церебрална парализа, и нейните юристи организираха конференция, на която тя упрекна Картър в обезчестяване, когато е била на 17 години. Според нея това се е случило в туристически рейс през 2001 година.

Ник Картър твърди, че е почтен, като твърди, че изказването е " юридически голословно и изцяло погрешно ".
   View this post on Instagram   

The Backstreet Boys издават дебютния си албум през 1996 г. Общо са продадени повече от 130 милиона записа. Групата към момента е на турне.

През 2000 година Ник Картър е разгласен за един от „ 50-те най-красиви хора на планетата “ от списание People и е разгласен за „ Най-сексапилният мъж на света “ от списание CosmoGirl през 2002 година

Той излизаше с Парис Хилтън и Манди Мур. Той е женен за актрисата и фитнес специалист Лорън Кит от 12 април 2014 г. Двойката има три деца.

По-малкият брат на Ник Картър, Арън Картър, умря предходната година. Дълго време страдаше от наркотична взаимозависимост и беше в рехабилитационни центрове.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР