Военното разузнаване на Министерството на отбраната на Обединеното кралство в

...
Военното разузнаване на Министерството на отбраната на Обединеното кралство в
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Русия подготвя отбранителни линии далеч от фронта

Военното разузнаване на Министерството на защитата на Обединеното кралство в утринния си отчет показва, че целта на съветската войска в окупираните елементи на Украйна остава подготовката на отбранителни линии - и то освен в Херсонска област, оповестява Руската работа на Би Би Си.

След отстъплението от десния бряг на Днепър съветската войска продължава да насочва целите си към превъоръжаването, реорганизацията и подготовката на защитата в множеството региони в Украйна, показват създателите на отчета

Руската войска е оборудвала нови окопни системи покрай границата с Крим, както и по поречието на река Северски Донец сред Донецка и Луганска области .

Някои от тези места са на до 60 километра от актуалната фронтова линия, което допуска, че съветската войска се готви за по-нататъшни огромни украински пробиви, се споделя в отчета.

В същото време английското разузнаване не изключва Русия да се опита да трансферира част от силите, изтеглени от Херсон, за разширение на настъпателните си интервенции край град Бахмут в Донецка област.

Припомняме, че в края на октомври месец шефът на частната военнакомпания " Вагнер " Евгений Пригожин в Източна Украйна, което изисква забележителна работна ръка. В тази връзка той, в това число и заболели от хепатит и други заболявания, за които се допуска, че ще вземат участие точно в строителството на тези отбранителни линии. Украинският генщаб заяви, че и е допустимо оттова с изключение на бойци да набира и строители за тези укрепени линии.
 ISW: Расте недоволството измежду съветските бойци
ISW: Расте недоволството измежду съветските бойци

Продължава и асимилацията в окупираните територии
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР