Военният министър и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов споделя мнението

...
Военният министър и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов споделя мнението
Коментари Харесай

Каракачанов съгласен с Доган - Борисов 3 няма алтернатива

Военният министър и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов споделя мнението на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган, че днешното ръководства няма опция.

И в тази партия има хора, които мислят вярно, разяснява пред медиите той. Наистина кабинетът " Борисов 3 " нямал опция. Според него всички се фиксирали върху председателството.

Но то минавало за шест месеца, значимото е какво остава по-късно, безапелационен е Каракачанов. Проблемите не ме плашат, а ме окуражават, акцентира той. В този мандат нямало по какъв начин да има коалиция с Движение за права и свободи, по мнението миенето.

Към момента нямало диалози Оперативна програма да излязат от властта. Движение за права и свободи се пробва да се възползва от някои реакции на Валери Симеонов. Всичко е въпрос на темперамент, посочи военният министър.

Между ГЕРБ и Движение за права и свободи няма спогодба. Думите на Ахмед Доган, че в случай че вотът на съмнение към кабинета " Борисов 3 " мине, няма да има партия от опозицията, която да поеме политическата отговорност за ръководството на страната, се припокриват с резултатите от разнообразни социологически изследвания от последните дни, които демонстрират, че оценката на народа за ръководството е позитивна.

Това съобщи през днешния ден зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по отношение на изявлението на почетния водач на Движение за права и свободи Ахмед Доган пред актива на партията и по отношение на внасянето на избор на съмнение от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, което би трябвало да стане на 17 януари.

Военният министър се похвали, че доста добре работи със синдикатите. Без добър обществен разговор няма по какъв начин да работим добре, посочи Красимир Каракачанов.

Индивидуално щяло да се подхожда към отдръпването на пенсионерите от системата на МО. Имало експерти, чийто опит ще се употребява, само че имало и такива, които било извънредно време да излязат в пенсия и да се даде път на младите. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР