Военната администрация на Киев съобщи в Телеграм, че двата най-горни

...
Военната администрация на Киев съобщи в Телеграм, че двата най-горни
Коментари Харесай

Трета руска атака срещу Киев за 24 часа, отломки отнесоха два етажа от блок

Военната администрация на Киев заяви в " Телеграм ", че двата най-горни етажа на жилищната постройка са унищожени и че към момента може да има хора, затрупани под руините. 

Кметът на Киев Виталий Кличко заяви, че минимум един човек е умрял, че един е признат в болница и че други двама са ранени.

Украинските сили за противовъздушна защита унищожиха над 20 дрона при отблъскването на днешната съветска офанзива против Киев, съобщи военната администрация на украинската столица. 

Ръководителят на военната администрация на Киев Сергий Попко дефинира днешната офанзива като масирана. В " Телеграм " той съобщи, че Русия е направила нападението единствено с дронове " Шахед " иранско произвеждане. 

Това е третата офанзива против Киев за 24 часа - понастоящем не е ясно какъв е броят на дроновете, употребявани от Русия при днешното нахлуване, отбелязва Ройтерс. 

През май Русия подлага Киев на непрестанни офанзиви с дронове и ракети. Нападенията се правят най-вече през нощта, с цел да влияят на душeвността на хората, обявиха украинските управляващи.

Днешната офанзива е 17-ото въздушно нахлуване на Русия против Киев този месец. Вчера имаше две офанзиви против украинската столица, отбелязва Ройтерс.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР