Водещият профсъюз на италианските учители се противопоставя на плановете преподавателите

...
Водещият профсъюз на италианските учители се противопоставя на плановете преподавателите
Коментари Харесай

Италианските учители се противопоставят на плановете за поставяне на ваксини на AstraZeneca

Водещият синдикат на италианските учители се опълчва на проектите преподавателите на възраст под 55 години да получат ваксини на компанията AstraZeneca, а не такива, които съгласно тях обезпечават по-добра отбрана - доказателство, че лобистки групи се борят да получат съответни типове ваксина, до момента в който вирусът и разнообразни негови разновидности се популяризират в Европа.

Синдикатът на работещите в учебните заведения към Италианската конфедерация на профсъюзите на трудещите се сподели през вчерашния ден в изказване, че желае среща с научната комисия на италианското държавно управление. Той изрази страдание, че не е било поискано неговото мнение за решението имунизацията на учителите да стартира по-рано от плануваното, откакто някои от първите 250 000 дози от имунизацията на AstraZeneca дойдоха през уикенда.

Италианското държавно управление промени предходната седмица проектите си за имунизацията, откакто фирмите Pfizer/BioNTech и Moderna понижиха доставките на ваксини, а италианската Агенция по медикаментите даде мнение за " целесъобразна приложимост " на имунизациите на AstraZeneca при хора на възраст сред 18 и 55 години. В момента държавното управление насочва дозите от имунизациите на Pfizer и Moderna за ваксиниране на тези над 80 години, а дозите от имунизацията на AstraZeneca са предопределени за по-млади служащи, изложени на риск.

Междинният разбор от късни стадии на тествания при хора демонстрира, че след слагането на две дози имунизацията на AstraZeneca е ефикасна в 70,4 на 100 от случаите за попречване на изкарване на Covid-19 със признаци. Pfizer и Moderna афишират предварителни резултати от късните стадии на тестванията, показващи съвсем 95 на 100 успеваемост на техните ваксини.

През уикенда Република Южна Африка анулира проектите си да имунизира най-изложените на заплаха от заразяване здравни чиновници с имунизацията на AstraZeneca, откакто малко клинично тестване сподели, че тя не е ефикасна за попречване на леки до умерени форми на болестта, провокирани от най-разпространения в страната вид на ковид.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР