*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 13

...
*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 13
Коментари Харесай

Водещите новини! Обсъждат военната помощ за Украйна. 90% от акаунтите с лъжи за COVID сега отразяват дезинформацията на Кремъл

*** Водещите вести за деня до 13.00 ч., на 13 април ***

 

***

***

Депутатите вземат решение за изпращането на военна помощ за Украйна.

Темата влиза за първи път за разглеждане от комисията по външна политика.

Има направени две оферти - на ГЕРБ-СДС и „ Демократична България “. От двете обединения изрично се оповестиха за изпращането на оръжия, до момента в който Българска социалистическа партия и „ Възраждане “ са на другия полюс.

***

Тук няма нищо изненадващо: същите, които сееха неистини за пандемията, в този момент сеят лъжите на Кремъл

***

***

Не, не под формата на пари, а под формата на пластмаса… в организма ни

***

Украинският президент Володимир Зеленски предложи на Москва замяна на арестувания от управляващите в Киев украински народен представител и предприемач Виктор Медведчук, непосредствен на Владимир Путин, с пленените в Русия украинци, съобщи Франс прес.

***

***

Президентите на Полша, Латвия, Литва и Естония пътуват към Киев, заяви през днешния ден в Туитър Якуб Кумох, представител на канцеларията на полския президент.

Публикацията в Туитър е съпроводена от фотография, от която излиза наяве, че четиримата президенти пътуват с трен.

***

Пожар изпепели дома на безработна майка и двете ѝ деца. Инцидентът е от омурташкото село Горно Новково, а след пожара започва дарителска акция на фамилията в потребност.

Едно от децата се прибира към къщата, когато вижда гъст пушек. Пламъците са толкоз мощни, че не съумял да изнесе нищо от къщата.

„ Почти цялото село се включи да оказва помощ в гасенето, само че видяхме, че не можем да стъпим покрай огъня “, сподели пред бТВ и кметът на селото Мехмед Мехмед.

Двете момчета не могат да отидат на учебно заведение, тъй като учебниците им са изгорели. Майката Емилия Арнаудова е безработна. Казва, че целият им живот е изгорен в пожара. Сега имат потребност от средства за къща.

***

Разследването на стрелбата в метрото на Ню Йорк се концентрира върху мъж, наел ван на компанията U-Haul, съобщи Ройтерс.

Полицаи и федерални сътрудници не престават да търсят през днешния ден мъжа, който през вчерашния ден употребява димни бомби в метрото на Ню Йорк, стреля по пасажери и избяга.

Атаката бе осъществена в натоварените утринни часове на деня на станция на метрото в квартал „ Сънсет парк " в Бруклин.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР