Водещата на българската версия на формата “Игри на волята“ -

...
Водещата на българската версия на формата “Игри на волята“ -
Коментари Харесай

Цял екип върви след Алекс Сърчаджиева зад кулисите на Игри на волята

Водещата на българската версия на формата “Игри на волята “ - Алекс Сърчаджиева, разполага със специфичен екип, който се занимава с цялостната грижа за външния ѝ тип по време на фотосите в жегата.

Визията на Алекс е друга във всеки един епизод от най-новото риалити шоу на NOVA. “Целта ни е да свържем Алекс с естествения фон на фотосите - извънредно красиви и пленителни места”, разкриват от шоуто.

Близо тричасова подготовка изисква визията на Александра Сърчаджиева в ролята ѝ на водеща на „ Игри на волята: България “. По време на съвсем денонощните фотоси, Алекс е поверена на цялостен екип, който се грижи и за най-малкия подробност от външния ѝ тип. Освен часовете, отдадени на коса и грим, екипът залага и на тематичен дрешник, който напълно преобразява водещата - за нея са подбрани над 100 аксесоара за коса, бижута, шапки и очила, а с изключение на тези акценти, тоалетите ѝ към този момент са над 200 и постоянно се съчетават на място за тя да наподобява друга и нова във всяко появяване на екран.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР