Водачката в схемата при жените Линда Зечири (СКБ Стара Загора)

...
Водачката в схемата при жените Линда Зечири (СКБ Стара Загора)
Коментари Харесай

Отстраниха Линда Зечири от участие на Държавното

Водачката в схемата при дамите Линда Зечири (СКБ Стара Загора) е отстранена от присъединяване на държавното състезание по бадминтон поради отсъствие на мач по време на вчерашните квалификации.

" Линда Зечири е отстранена, защото има една служебна загуба през вчерашния ден на смесени двойки. По устав, в случай че на една дисциплинираност не се явиш нямаш право да вземат участие в другите декларирани дисциплини ", сподели особено за Българска телеграфна агенция основният арбитър на шампионата Слънчезар Цанков.

Така 33-годишната Зечири няма да взе участие на сингъл дами и на двойки дами.

Вчера Линда Зечири не се яви на мача от втория кръг на квалификациите на смесени двойки, в който дружно с Пламен Михалев трябваше да играят против Тодор Табаков и Радостина Костадинова.

Фаворитите стартираха с победи в първите си мачове. На сингъл дами номер 2 Мария Мицова разруши Мира Георгиева с 21:6, 21:3, Стефани Стоева завоюва против Йоана Ангелова с 21:7, 21:6, а младата вяра Калояна Наблантова победи Христомира Поповска с 24:22, 21:11.

При мъжете номер 1 Даниел Николова разгроми Тихомир Киров с 21:4, 21:3, номер 2 Димитър Янакиев завоюва против Добромир Добрев с 21:7, 21:7, а Иван Русев победи безапелационно Даниел Милев с 21:10, 21:9.

На смесени двойки номер 1 Стилиян Макарски и Диана Макарска отстраниха Никола Борисов и Памела Александрова с 21:15, 21:6 и се класираха за втория кръг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР