Водач с БМВ внезапно навлязъл в насрещното, пострадали са още

...
Водач с БМВ внезапно навлязъл в насрещното, пострадали са още
Коментари Харесай

Жена загина, а 5-годишно дете е с опасност за живота след челен сблъсък край Бургас

Водач с БМВ ненадейно навлязъл в насрещното, потърпевши са още едно дете и 53-годишна шофьорка
33-годишна жена почина а 5-годишно дете е с заплаха за живота след преден конфликт край Бургас, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в крайморския бряг.

Инцидентът е станал през днешния ден малко преди 15 часа в събота в пътната права Бургас-Средец - в региона на разклона за Черни връх. 

Челно са се сблъскали два автомобила, като по информация на полицията най-вероятната причина за злополуката е ненадейно нахлуване на едната кола - БМВ - в насрещната на лента.

В резултат на произшествието е починала 33-годишна бургазлийка - пътуваща на предната дясна седалка в един от колите - " Ситроен С3 ", с бургаска регистрация, каран от 53-годишната ѝ майка.

В колата са били и двете деца на починалата - сестри на 5 и 8 години, които са откарани в УМБАЛ-Бургас. Петгодишното момиче е с фрактура на черепа, с заплаха за живота, 8-годишната ѝ сестра - с комоцио, а 53-годишната им баба е контактна, като все още се прецизират получените пострадвания.
 Снимка: ОДМВР Бургас
Водачът на автомобила, предизвикал катастрофата - БМВ, с бургаска регистрация, е 59-годишен мъж от село Константиново, не е потърпевш. Тестван е за приложимост на алкохол и опиати, като и двете проби са негативни.

Пътят е затворен до привършване на огледа на местопроизшествието, като се употребява обходен маршрут.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР