Георги “jorjewin Георгиев, който игра с отбора на Левски“, спечели

...
Георги “jorjewin Георгиев, който игра с отбора на Левски“, спечели
Коментари Харесай

Левски спечели eFirst League 2023/24

Георги “jorjewin ” Георгиев, който игра с тима на „ Левски “, завоюва четвъртото издание на формалното електронно състезание по футбол на България eFirst League 2023/24. Шампионатът се организира на играта EA SPORTS FC™ 24 и приключи през днешния ден с безапелационнен триумф на “jorjewin ” във финала с 3:0 (7:2, 3:0, 3:2) над Иван „ DrLazarov “ Лазаров, който се състезаваше с отбора на „ Ботев Враца “. В полуфинала Георгиев в профил и Венцислав „ Ventsislav “ Караусов с „ Арда “ с 2:0 (8:4, 1:1 и победа с дузпи).

“jorjewin ” е единственият играч с призово класиране в тройката и в четирите издания на eFirst League. През сезон 2021/22 той загуби във финала от спечелилия в предходните два сезона Иван “DrNightWatch ” Чуров. В другите две издания на шампионата приключи на трето място.

В главния сезон на тазгодишното публично състезание по електронен футбол на България се включиха шестнадесетте най-хубави играчи на EA SPORTS FC™ 24 в страната. Те бяха разграничени в 4 групи, като първите двама от всяка група се класираха за четвъртфиналите.



В дуела за третото място през днешния ден „ Ventsislav “ надигра с 2:0 (4:3, 2:1) Иван „ FUTVM_Ivan “ Маврудиев, който игра с „ Етър “. Шампионът в eFirst League “jorjewin ” завоюва 2500 лв. от наградния фонд на шампионата, а неговият подгласник получи 1250 лв.. Третият и четвъртият взеха надлежно 750 и 500 лв..

Със спечелването на шампионската купа в eFirst League 2023/24 Георги Георгиев се класира за присъединяване в груповата фаза на eChampions League, която ще се организира на 11 и 12 май. Топ 24 от всички участници ще продължат в идната фаза на 18 и 19 май. “jorjewin ” получи правото да взе участие и в EA SPORTS FC Pro плей инс, в които най-хубавите 8 състезатели се класират за EA SPORTS FC Pro международния шампионат.

Официалното електронно състезание по футбол се организира с помощта на партньорството сред българската футболна централа и фирмите Sports Management Bulgaria и Key Events and Communication.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР