Съдебните документи показват, че голф звездата Рори Макилрой е подал

...
Съдебните документи показват, че голф звездата Рори Макилрой е подал
Коментари Харесай

4 разкрития от документи за развод на Рори Макилрой и Ерика Стол - от предбрачен брак до грижи за деца

Съдебните документи демонстрират, че голф звездата Рори Макилрой е подал молба за бракоразвод от брачната половинка си Ерика Стол след седем години брак и единствено ден след PGA Tour победи.

Северноирландецът стартира да се среща със Стол през 2014 година, преди да се ожени през 2017 година и двойката споделя дете, Попи Кенеди Макилрой, 3. Петицията е подадена в щатския съд на окръг Палм Бийч във Флорида на Понеделник и четирикратният огромен победител прикани за оправдателен и другарски развой.

„ Комуникационният екип на Рори Макилрой удостовери през днешния ден, че е подаден бракоразвод “, се споделя в изказване от екипа на 35-годишния мъж. „ Те подчертаха желанието на Рори да подсигурява, че този сложен миг е допустимо най-уважителен и другарски надъхан. Той няма да прави повече мнения. “

Двойката ще търси съглашение за взаимно родителство, като и двамата ще живеят във Флорида за последните пет години и половина. Mirror Sport разпознава четири неща, видяни от документите за бракоразвод на Макилрой.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР