НЮ ЙОРК (AP) — Бивш ръководител на Администрацията за борба

...
НЮ ЙОРК (AP) — Бивш ръководител на Администрацията за борба
Коментари Харесай

Агент-ветеран от DEA беше осъден на 3 години за подкупване на бивш колега за изтичане на разузнавателна информация

НЮ ЙОРК (AP) — Бивш началник на Администрацията за битка с опиатите на Съединени американски щати беше наказан във вторник на три години затвор за подкупване на дълготраен сътрудник за приключване на разследваща информация от DEA на юристите на отбраната в Маями, които се стремят да завоюват от времето на обвиняванията и друга сензитивна информация за следствия на опиати.

Федерално жури предходната година осъди Мани Ресио за подкупи и измами с честни услуги на фона на вълна от каузи за непозволено държание, включващи сътрудници на DEA, упрекнати в корупция и други федерални закононарушения. Бившият сътрудник на Ресио, Джон Костанцо младши, беше наказан предишния месец на четири години зад решетките за образуване на схемата за рушвет от 100 000 $.

„ Той реши да печели от връзките си “, сподели съдията от окръжния съд на Съединени американски щати Пол Йоткен за Ресио по време на чуване в Манхатън, добавяйки, че конспирацията за рушвет е компрометирала следствията на DEA. „ Той знаеше по-добре. “

Награден с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР