Внучката на Елизабет II се омъжи за търговец на виноВнучката

...
Внучката на Елизабет II се омъжи за търговец на виноВнучката
Коментари Харесай

Внучката на Елизабет II се омъжи за търговец на вино

Внучката на Елизабет II се омъжи за търговец на вино
Внучката на кралица Елизабет II принцеса Юджийн се омъжи за търговец на вино в петък на женитба в Уиндзор.

Големият ден за деветия по ред да заеме евентуално трона и и Джак Бруксбанк – "обикновен човек " с другари със синя кръв - идва по следите на церемонията на принц Хари и Меган Маркъл.

В продължение на седмици пресата твърдеше, че данъкоплатците ще олекнат с 2 млн. паунда за тържеството. Обясняваше се, че разноските биха могли да бъдат спестени, в случай че Юджийн не настояваше да мине с теглена от коне карета към Уиндзор – както направиха Меган и нейният принц.

Има клюки, че решението на Би Би Си да не предава събитието непосредствено заради евентуално ниския му рейтинг е засегнало Бъкингамския замък.

Малък търговски ефирен канал излъчваше непосредствено протичащото се.

Оказа се, че огромна част от времето в предаването беше отделена на мненията за бурните пориви напразно, които създаваха проблеми на гостите на тържеството поради техните комплицирани шапки и развяваха пешовете на палтата им. „ за жалост това не е добър ден за сватбени прически “, установяваха от ITV.

Редиците на хората в тълпата по време на шествието на Юджийн бяха доста по-рехави в сравнение с преди пет месеца.

Двойката направи всичко допустимо, с цел да завоюва тълпите, излъчвайки записани преди този момент изявленията за ITV, в които се хвалеха един различен.

Джек назовава 28-годишната си младоженка "блестяща светлина".

Юджийн назова 32-годишния търговец на вино "смирен и щедър".

Принцесата завоюва аплаузи в обществените медии за решението си да носи рокля, която разкри дългия белег от детската интервенция, който върви по гръбнака ѝ. От Бъкингамския замък обявиха, че това е "конкретната молба на принцеса Юджийн, която е имала интервенция на 12 години, с цел да поправя сколиозата".

На церемонията участваха 850 посетители. Сред известните персони, участвали на тържеството, бяха английския артист Роби Уилямс и американската актриса Деми Мур./БГНЕС, АФП
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР