Внасяме предложения към бюджета, обяви Теменужка Петкова8 млн. лв. за

...
Внасяме предложения към бюджета, обяви Теменужка Петкова8 млн. лв. за
Коментари Харесай

200 млн. лв. за полицаи и лекари търси ГЕРБ

Внасяме оферти към бюджета, разгласи Теменужка Петкова
8 млн. лева за организациите по горите и храните

Около 200 млн. лв. за нарастване на заплати в секторите “Сигурност ”, “Здравеопазване ”, “Земеделие ”, “Култура ” и за чиновниците на Национален осигурителен институт упорстват да бъдат обезпечени в бюджета депутатите от ГЕРБ.

Представители на парламентарната група на ГЕРБ-СДС се срещнаха с управлението и представители на КТ “Подкрепа ”, на която са разисквани параметрите на бюджета.

След срещата Теменужка Петкова разгласи, че незабавно ще внесат и оферти в размер на 8 млн. лева за нарастване на заплатите на чиновниците в БАБХ и ИАГ. 36 млн. лева са планувани за хонорари за чиновниците на Спешна помощ и РЗИ. Други оферти са свързани с образованието, материалната база и увеличение на разноските за храна в учебните заведения.

“Подготвили сме предложение, обвързвано с увеличение на разноските за храната в образованието и предлагането е обвързвано с нарастването на възнагражденията в държавните висши учебни заведения, Българска академия на науките на университетския състав. Ще търсим поддръжка от нашите сътрудници. Колегите от КТ “Подкрепа ” останаха задоволени от предложенията, които сме създали, защото те значително покриват техните оферти ”, съобщи още Петкова.

Тя добави, че е подложен въпрос, обвързван с възнагражденията в АПИ, в Национална агенция за приходите, в Агенция “Митници ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР