ВМРО - София няма да подкрепи нито един от двамата

...
ВМРО - София няма да подкрепи нито един от двамата
Коментари Харесай

ВМРО - София няма да подкрепи нито един от двамата кандидати за балотажа за кмет на столицата

Вътрешна македонска революционна организация - София няма да поддържа нито един от двамата претенденти за балотажа за кмет на столицата в неделя, пишат в известие до медиите от партията. Те декларират, че може да премислят позицията си, в случай че претендентите отговорят обществено на три въпроса. А те са: 

Ще възбраните ли София прайд?

Ще забранявате ли Луковмарш?

Ще приемете ли програмата на Вътрешна македонска революционна организация за поощряване на образованата раждаемост?

„ Дотогава нашето решение е да не поддържаме нито Терзиев, нито Григорова, тъй като виждаме прекалено много идейни и политически разлики с двамата рисково ляво-либерални претенденти. За идните балотажи за кметове на региони и кметства Вътрешна македонска революционна организация - София е делегирала на локалните структури и нашите претенденти за кметове да преценяват дали и каква да бъде позицията за балотажите за всеки регион и кметство.

Благодарим на всички, подкрепили на 29.10.2023 година претендента за кмет на София от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера, претендентите ни за кметове на столични региони и кметства и листата за общински съветници “, пишат в умозаключение от Вътрешна македонска революционна организация.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР