Вмомента имаме две правителства - едно официално - между ГЕРБ-СДС

...
Вмомента имаме две правителства - едно официално - между ГЕРБ-СДС
Коментари Харесай

Нинова: В момента имаме две правителства – едно официално и едно истинско

Вмомента имаме две държавни управления - едно публично - сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, и едно същинско, което ръководи -  сред ГЕРБ и Движение за права и свободи със „ златния пръст “ на „ Възраждане “, разяснява ръководителят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ и на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред публицисти в Народното събрание.

По думите ѝ това демонстрират обстоятелствата и " всеки Божи ден се виждат доказателства ". 

" Плаващите болшинства са еманация на задкулисието ", съобщи още Нинова.

" Тук не се взимат трайни решения за ориста на България и на хората, договарят се по стаите краткотрайни " пъкъл хок " решения, което значи неустойчивост, неустановеност за България и липса на предсказуемост ", уточни тя.

" Официалната коалиция към момента няма законодателна и управническа стратегия, нищо всъщност не се приема в Народното събрание, по тази причина пък тази, която в действителност ръководи, работи по този начин, както предупредихме – прегрупира се задкулисието, с цел да оцелее и да продължава да ръководи ", добави тя.

Според Нинова днешните събития са още едно доказателство, че обединението, която се образува на страха и на имунитетите, е направила пленник цялата страна и целия народ.

Тази заран съпредседателят на Парламентарната група (ПГ) на " Продължаваме промяната - Демократична България " (ПП-ДБ) Кирил Петков разгласи на брифинг в Народното събрание, че ПГ на ПП-ДБ няма да влезе през днешния ден в пленарната зала, тъй като ясно са предизвестили, че нещата, които се случват през последните дни, са неприемливи. По думите му ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане “ са прикрито болшинство.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР