Мароканец, намушкал смъртоносно пенсионер на улица във Великобритания, за да

...
Мароканец, намушкал смъртоносно пенсионер на улица във Великобритания, за да
Коментари Харесай

За да отмъсти за войната в Газа: Мъж намушка смъртоносно пенсионер във Великобритания

М ароканец, намушкал смъртоносно пенсионер на улица във Англия, с цел да отмъсти за израелските дейности в Газа, през днешния ден беше наказан да лежи в пандиза минимум 45 години , съобщи Ройтерс.

Ахмад Алид, който е получил леговище във Англия, е намушкал 70-годишният Терънс Карни на улицата в Хартълпул, в североизточна Англия. Нападението е станало в ранните часове на 15 октомври, малко откакто Алид нападал мюсюлманския си съквартирант за това, че приел християнската религия.

По думите на следователите след ареста на 45-годишния нападател, той споделил пред следователите, че е направил действията си поради спора в Газа, и е декларирал, че в случай че е можел, то би умъртвил още хора.

Pensioner 79 Attacked And Left In Critical Condition..
The victim was found in the street in East London
A 20 yr old man has been arrested on suspicion of attempted murder.
And yet again our elderly are being targeted by cowardly scum on the streets.
— NATHAN (@mbga_uk)
Миналия месец мароканецът беше приет за отговорен в ликвидиране, опит за ликвидиране и нахлуване на две детективки по време на разпит.

„ Вие сте нападнали и умъртвили Терънс Карни при демонстрация на тероризъм “, съобщи на Алид арбитър Боби Чийма-Гръб в Кралския съд „ Тисайд “, като го осъди на пожизнен затвор. Осъденият би трябвало да излежи най-малко 45 години зад решетките, преди да може да се прегледа опция за неговото освобождение.

„ Умисълът Ви е бил възмездие за дейностите на непозната страна – Израел, и заплашване и повлияване на английското държавно управление в интернационалните му връзки “, сподели съдията.

Islamist in UK stabs Christian convert and kills pensioner: A hardline Muslim immigrant upset over his housemate’s conversion to Christianity was found guilty last month of stabbing him on his bed and then killing an elderly man in Hartlepool, England.
— Christian Daily International (@ChDaily_News)
Алид първо употребявал два ножа, с които, викайки „ Аллах Акбар “,  шест пъти намушкал спящия си съквартирант, към който станал нападателен, откакто той приел християнството. Съквартирантът обаче макар че бил ранен, съумял най-после да отблъсне нападателя си.

След това Алид излязъл на улицата и видял жертвата си – Карни, на отсрещния тротоар. Мароканецът я атакувал в тил и я намушкал в региона на гърдите, корема и гърба. Карни умрял малко по-късно.

След разпита в полицията Алид нападал двете детективки, като една от тях е получила пострадвания в рамото и китката.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР