Светлана Гущерова се е оставила напълно да бъде командвана Бившата плеймейтка

...
Светлана Гущерова се е оставила напълно да бъде командвана
Бившата плеймейтка
Коментари Харесай

Виж кой командори Светлана Гущерова!Не са мъжът и децата й

Светлана Гущерова се е оставила изцяло да бъде командвана

Бившата плеймейтка не се слави с могъщ или раздразним темперамент. Тя е изцяло подчинена на пухкавия си брачен партньор Християн Гущеров, на който, за пет години брак, нации четири деца.

Оказа се, че е изцяло подчинена не на него или децата си, а на Близначката. Така наричали в съответните среди астроложката Габриела Атанасова. Тя имала сестра близначка, поради което й лепнали този прякор.

Известно е, че милионерската брачна половинка е толкоз суеверна, че е родила всичките си деца под командата на астроложката. Тя не прави и крачка настрана, без да се допита до вещата в окултно дама. Атанасова дирижира и бизнес начинанията на русокоската, която е твърдо уверена, че разположението на небесните тела въздействат на всичко, което се случва в света на хората.

Габриела Атанасова посъветвала Гущерова по кое време да започва още веднъж бизнеса си с пижамите и да ги пусна на пазара. За задачата определила  датата 16 май и то тъкмо в 10,30 часа сутринта.

„ Аз съм огромен почитател на астрологията. Затова изцяло се поверявам на обичаната си астроложка Габриела Атанасова, която ме поучава за всичките значими неща, които се случват в живота ми. Затова и завръщането на марката ми се забави “, написа в обществената мрежа Светлана Гущерова, с цел да уведоми своите почитатели за какво се е получила паузата в бизнеса й.

Източник: Crimesbg.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР