Властите в София не допускат колоните от автобуси и камиони

...
Властите в София не допускат колоните от автобуси и камиони
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Вижте дългата колона от камиони, която ще блокира столицата

Властите в София не позволяват колоните от рейсове и камиони да блокират столицата. Това оповестиха уредниците. Те се събират на входа на града от Цариградско шосе, само че Министерство на вътрешните работи не разрешава влизането на протестното шествие, чиято последна цел е Министерския съвет. Колоната трябваше да тръгне към 9 часа и да блокира центъра към 10:30 часа, само че до този миг придвижването по жълтите павета е обикновено.

" Имаме позволение от Столичната община, имаме протокол, подписан от Министерство на вътрешните работи. 9 часа трябваше да тръгнем за шествие в посока София. Ако това са скритите ограничения на министър Николай Събев и държавното управление, извинявайте, само че ние не желаеме да се връщаме в комунизма. Само това липсва - да дойдат и да ни заключат ", сподели Магдалена Милтенова от Конфедерацията на автобусните превозвачи.

" Нямат какво друго да създадат, с изключение на да съблюдават разпорежданията. За първи път в демократична България страната се пробва да спре митинги по този метод ", добави тя и сподели, че никой от държавното управление не си е направил труда да ги потърси.



Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР