Властите в САЩ отправиха обвинения срещу Русия, свързани с хуманитарната

...
Властите в САЩ отправиха обвинения срещу Русия, свързани с хуманитарната
Коментари Харесай

Вашингтон заяви, че силите на Москва умишлено атакуват цивилни обекти

Властите в Съединени американски щати насочиха обвинявания против Русия, свързани с филантропичната рецесия в Украйна след началото на нашествието. Американският боен министър упрекна силите на Москва, че съзнателно нападат цивилни обекти. " Руските офанзиви убиват деца, унищожават учебни заведения и унищожават лечебни заведения ", съобщи Лойд Остин. 

На този декор калкулации на НАСА сочат, че Русия е ожънала пшеница за близо 1 милиарда $ в Украйна от началото на годината. Космическата организация е стигнала до това умозаключение при следствие, което включва обзор на сателитни фотоси от украинските територии.

По отношение на мирните договаряния - от Държавния департамент на Съединени американски щати разясниха, че Владимир Путин не е откровен за провеждането им. По думите на зам.-държавния секретар Виктория Нюланд съветският президент извежда войната до нова степен на " безчовечие ".
Както президентът Путин знае, тази война може да спре през днешния ден, в случай че той реши и изтегли силите си. Тогава договарянията може да стартират.
Виктория Нюланд, зам.-държавен секретар по политическите въпроси на Съединени американски щати

В своя дневен разбор на съветската инвазия от Института за проучване на войната обявиха, че Русия пробва да сътвори динамичност, която да притисне западните водачи да създадат отстъпки, с цел да убедят Москва да взе участие в мирни договаряния.

Според организацията по време на диалога сред Владимир Путин и Олаф Шолц в петък съветският президент погрешно е декларирал, че с военната си помощ Западът основава предпоставки Украйна да отхвърля мирните договаряния.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР