Приложението на Google Maps за Android се сдобива с някои

...
Приложението на Google Maps за Android се сдобива с някои
Коментари Харесай

Всички с Гугъл мапс и Андроид на телефона получават нов изглед на пътя

Приложението на Гугъл Maps за Android се снабдява с някои потребни новости, които ще са от изгода за потребителите. Първата от тях е обвързвана с електрическите автомобили, а втората с по-цялостния аспект върху пътя, съобщи.

През миналите години Гугъл Maps разполага с от ден на ден добавки за потребителите с електрически автомобили, в това число за зарядните станции. Така да вземем за пример предишния месец Гугъл разгласи опция за разкриване на зарядни станции посредством изкуствен интелект.

Сега към този момент има и поддръжка за проявление на бърз и елементарен филтър за Зарядни станции на мястото на Бензиностанции. Промяната е приложена неотдавна и се демонстрира в случай че настроите вашето транспортно средство като електрически автомобил. Най-вероятно тази оригиналност ще доближи до другите райони поетапно.

Друга скорошна смяна е във опцията на мобилното приложение да акцентира цяла улица при търсене. Досега Maps показваше улицата с маркер за търсения адрес, само че в този момент цялата улица към този момент е в отличаващ се наследник цвят. Тази функционалност беше налична през уеб, само че в този момент доближава и в мобилната версия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР