С нашумелите убийства на трима сърфисти в Мексико, които грабват

...
С нашумелите убийства на трима сърфисти в Мексико, които грабват
Коментари Харесай

Убийците в Мексико „могат да изглеждат като всеки“, тъй като картелите използват жени, деца като убийци, предупреждава PI

С нашумелите убийства на трима сърфисти в Мексико, които сграбчват заглавията преди натовареното американско лято сезон на пътувания, частен детектив предизвестява, че убийците в страната може да не са тези, които очаквате.

Картелите от ден на ден употребяват дами и деца за осъществяване на насилствени дейности, Джей Армес III, който специализира в отвличания в Мексико и работи по случаи по целия свят, сподели Fox News Digital.

Изображенията и видеоклиповете на членове на картела в тактическа екипировка със смущаващи военни оръжия имат за цел да всяват боязън, само че „ най-страшната част “ от насилието в Мексико „ е, че неприятните не наподобяват като неприятни ”, сподели Армес.

„ Когато заснемете тези хора и ги подредите в редица и погледнете лицата им, те наподобяват като вашия градинар, сервитьорката, която ви е сервирала вечеря в ресторант, дребната остаряла баба надолу по улицата ", сподели той.

Клаудия Очоа Феликс съгласно известията е била водач на Los Ant...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР