Властите на Съединените щати трябва трезво да оценят военните възможности

...
Властите на Съединените щати трябва трезво да оценят военните възможности
Коментари Харесай

Министърът на армията на САЩ призова Вашингтон да оцени трезво военните възможности на Русия

Властите на Съединените щати би трябвало трезво да оценят военните благоприятни условия на Русия, сподели министърът на армията на Съединени американски щати (цивилна служба в Министерството на отбраната) Кристин Уормут.

„ Бихме били безразсъдни да не се тревожим за съществуващия боен потенциал на Русия “, сподели тя по време на тирада в Центъра за стратегически и интернационалните проучвания (CSIS).

Съединени американски щати считат, че Русия към момента не е употребила забележителна част от своите военновъздушни и военноморски сили и благоприятни условия в киберсферата по време на военните дейности в Украйна, добави министърът.

Припомняме, съветският президент Владимир Путин, по време на оповестяването на посланието до Федералното заседание, разгласи готовността на Руската федерация да тества нуклеарно оръжие при положение на първа стъпка от страна на Съединените щати. Държавният глава също разпореди на съветското министерство на защитата и държавната корпорация " Росатом " да обезпечат подготвеност за изпитване на съветско нуклеарно оръжие при положение на сходни стъпки от Вашингтон.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР