Влакове, самолетни полети и курсове на фериботи бяха отменени в

...
Влакове, самолетни полети и курсове на фериботи бяха отменени в
Коментари Харесай

Бурята Сиара връхлетя Острова и обърка полети и влакове

Влакове, самолетни полети и курсове на фериботи бяха анулирани в неделя в Обединеното кралство поради връхлетялата го стихия Сиара с ветрове до 80 благи в час (129 км/ч), предадоха международните организации.

Авиокомпании анулираха десетки вътрешни и интернационалните полети, а жп превозвачи приканиха хората да не пътуват. Фериботи също отложиха или анулираха свои автобуси поради мощното неспокойствие в Ирландско море и предизвестиха клиентите си да вземат спомагателни ограничения за сигурност на колите си

Най-малко 10 железопътни компании в страната са отправили рекомендации да не се пътува, а двайсетина други са предизвестили пасажерите за идни закъснения. Очаква се бурята Сиара да прекъсне електропроводи и да блокира жп линии с прекършени дървета и други парчета.

На лондонското летище " Хийтроу " няколко авиокомпаниии са решили да обединят днешните си полети, с цел да понижат техния брой поради неприятното време. " Бритиш еъруейз " предложи на потребителите презаверка на билетите им по вътрешните и интернационалните линии от летищата " Хийтроу ", " Гетуик " и " Лъндън сити ". " Върджин еърлайнз " е отменила някои свои полети.

Заради Сиара във Англия са издадени 22 предизвестия за наводнения и 149 за опасност от наводнения. На моста " Хъмбър " край Хъл в Северна Англия е неразрешено придвижването на високи камиони и кемпери.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР