Владо Пенев е потенциалният водещ на шоуто "Стани богат", в

...
Владо Пенев е потенциалният водещ на шоуто "Стани богат", в
Коментари Харесай

Вижте кои известни имена могат да заместят Ники Кънчев като водещ на Стани богат по БНТ

Владо Пенев е евентуалният водещ на шоуто "Стани богат ", в което верният отговор на последния 15-и въпрос може да донесе на играча премия от 200 000 лв., твърди "Таблоид ". Куизът скоро ще се завърти в ефира на Българска национална телевизия. В момента текат договаряния сред продуцента Нико Тупарев, който държи лиценза за предаването, и генералния шеф на националната телевизия Коко Каменаров за преместването на формата, досега вървял в ефира на Нова. 
Цели 13 години - от 2001 до 2014-а, просветителното шоу се излъчваше в ефира на Нова тв с закрепостен водещ Ники Кънчев. Журналистът обаче се изтърка много и в този момент трескаво търси негов заслужен заместител. Сред най-спряганите имена е любимецът на публиката Владо Пенев. Стартът на световноизвестната игра е част от новата програмна скица на публичната телевизия, чиято цел е да се вдигне рейтингът.
Каналът към този момент разгласи и конкурс за нови излъчвания. След като емблематичният водещ на българския "Стани богат " Ники Кънчев е запазен за Нова и "Биг Брадър ", то се постанова на продуцентите да търсят друго лице, което пък е обвързвано по някакъв метод с Българска национална телевизия. На този аршин дава отговор най-много артистът Владо Пенев, който като се изключи че взе участие в няколко сполучливи сериала на държавната медия - да вземем за пример "Под прикритие ", е бил водещ и на няколко нейни излъчвания.
През последните няколко месеца Владо е свалил 20 кг и към този момент е в топ форма за нови инициативи. Други обсъждани имена като водещи са това на Александър Сано, Тончо Токмакчие, Камен Воденичаров и Драгомир Драганов (Драго Чая).
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР