Владимир Путин започва петия си мандат като президент на Русия

...
Владимир Путин започва петия си мандат като президент на Русия
Коментари Харесай

Встъпването в длъжност на Путин – церемония по бойкот от Обединеното кралство и САЩ, тъй като лидерът на Кремъл отново полага клетва

Владимир Путин стартира петия си мандат като президент на Русия през днешния ден, защото международните водачи бойкотират встъпването му в служба.

Вече е в служба за близо четвърт век и най-дълго управлявалият водач на Кремъл след Йосиф Сталин, новият мандат на Путин изтича едвам през 2030 година, когато по конституция той има право да се кандидатира още шест години. Британският дипломат в Москва бойкотира откриването в символ на митинг против „ непровокираната, предумишлена и варварска офанзива “ на диктатора против Украйна, до момента в който Съединени американски щати също няма да бъдат показани на събитието.

„ Обединеното кралство няма да взе участие представител на встъпването в служба на президента Владимир Путин “, сподели представител на външното министерство. Това се дължи на „ нападението на Русия против Украйна е непровокирана, предумишлена и варварска офанзива против суверенна демократична страна неоправдателните дейности на държавното управление, които са жестоко нарушаване на интернационалното право и Устава на Организация на обединените нации “.

В понеделник по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР