Владимир Путин в атака. Руският президент подписа указ, който пряко

...
Владимир Путин в атака. Руският президент подписа указ, който пряко
Коментари Харесай

Путин в атака! Подписа указ, който пряко ни засяга

Владимир Путин в офанзива. Руският президент подписа декрет, който директно ни засята.

Указът е " за ответни визови ограничения по отношение на вражески дейности на непознати страни ". Документът беше оповестен през днешния ден на съветския формален портал за правна информация, заяви ТАСС.

Указът е подписан " заради нуждата от предприемане на незабавни ограничения в отговор на неприятелските дейности от Европейския съюз ".

Според документа Русия е прекратила действието на редица клаузи от споразуменията за облекчение на визовия режим с Европейски Съюз, Норвегия, Дания, Исландия, Швейцария и Лихтенщайн. Като член на Европейски Съюз България бе оповестена в листата на неприятелските на Русия страни.

С указа Путин подрежда на съветското министерство на външните работи да вкара ограничавания за влизане в страната на чужденци и лица без поданство, които правят - както той ги дефинира - вражески дейности към Русия.

" Министерството на външните работи на Руската федерация, в съдействие с федералните органи на изпълнителната власт, упълномощени да вземат решения за недопускане в Руската федерация, вкарват лични ограничавания за влизане в Руската федерация и престояване за задгранични жители и лица без поданство, които правят вражески дейности против Руската федерация, нейните жители или юридически лица ", гласи документът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР