Владимир Путин разпореди на руското правителство да предложи нови мерки

...
Владимир Путин разпореди на руското правителство да предложи нови мерки
Коментари Харесай

Путин разпореди на руското правителство нови мерки в подкрепа на производителите на автомобили

Владимир Путин разпореди на съветското държавно управление да предложи нови ограничения в поддръжка на производителите на коли. Последните данни демонстрират провал на продажбите на коли в Русия след наложените й наказания поради нашествието в Украйна.
През май спадът е с рекордните 83,5 на 100.
Според съветската статистическа организация цените на колите са скочили с 50 % от началото на годината. Това е свило доста търсенето, защото приходите на популацията спадат, а инфлацията е на пикови стойности.
"Въпреки че задграничните сътрудници на съветските производители на коли имаха дълготрайни задължения, те или стопираха доставките, или оповестиха проекти да изоставен напълно съветския пазар. Ясно е, че тази стъпка ще повлияе фрапантно на производството на съветски коли. Вече виждаме това да се случва. Продукцията на съветските производители на коли беше три пъти по-ниска през март, на годишна база. А през април даже пет пъти по-ниска. Искам още един път да подчертая, че обстановката не е лесна – вие знаете чудесно, " разяснява Владимир Путин.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР