Влади и Вики - синът и снахата на Стефан Данаилов,

...
Влади и Вики - синът и снахата на Стефан Данаилов,
Коментари Харесай

Панахидата на Ламбо – без сина му и снахата

Влади и Вики - синът и снахата на Стефан Данаилов, няма да дойдат за панахидата на 27 ноември, с която ще бъде маркирана една година от гибелта на огромния артист, написа.

Докторът стажант и детската учителка, които живеят и работят в Америка, ще почетат паметта на Ламбо в Сарасота, Флорида. Наследниците на професора ще се въздържат от полетите, тъй като рестрикциите за пътуващите до Европа са съществени.

Доскоро майката на Владимир, актрисата Ирен Кривошиева, беше в Америка, само че в този момент и тя се е прибрала в България. Виктория, брачната половинка на Влади, продължавала да учи български и се готвела за идващото си посещение в София.

На 27 ноември в София ще бъде сложена надгробната плоча на Мастера, която – по негова поръчка – е като на брачната половинка му Мария и е направена от Георги Чапкънов.

Продължава и работата по плана за кино лентата, отдаден на Стефан Данаилов, в чиито главен екип за племенницата му Росица Обрешкова, продуцентът Кирил Кирилов, професор Ивайло Христов и Петя Дикова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР