Vivacom продължава изключително успешното си партньорство с глобалната музикална стрийминг

...
Vivacom продължава изключително успешното си партньорство с глобалната музикална стрийминг
Коментари Харесай

Vivacom продължава успешното си партньорство с глобалната музикална стрийминг и развлекателна платформа TIDAL

Vivacom продължава извънредно сполучливото си партньорство с световната музикална стрийминг и развлекателна платформа TIDAL, която  сплотява почитателите и артистите посредством неповторима музика, наличие и прекарвания. Любителите на музиката получават  безграничен достъп до обширния азбучник на TIDAL, който включва повече от 70 милиони песни във всички музикални стилове и 250 000 музикални видеоклипа.
Музикалната платформа е включена в част от мобилните проекти на телекома, в това число и в най-новите тарифни линии Unlimited, които дават на потребителите неограничени мегабайти, минути, SMS-и и MMS-и. Очаква се скоро услугата да бъде налична и за закрепените клиенти на Vivacom.
TIDAL е музикална стрийминг платформа, която предлага необикновено преживяване на ценителите на музиката. В допълнение към премиум абонамента, HiFi пакетът на TIDAL съчетава великолепно аудио и висококачествени музикални видеоклипове с извънредно наличие, като осъществявания онлайн, срещи с реализатори, достъп до албуми, изявленията, част от истинските поредици на TIDAL и други.

„ Продължаването на партньорството с TIDAL, което започва преди близо две години, е разумна част от тактиката на Vivacom да предоставя  извънредно преживяване на своите клиенти и достъп до най-атрактивното локално и интернационално наличие, налично на пазара. Много индикативен за триумфа на това съдействие е фактът, че всички останали телекоми от интернационалната група, към която към този момент принадлежим – United Group, също ще оферират TIDAL на своите консуматори. Те виждат високото качество и капацитета на музикалната платформа, която ние избрахме да предлагаме на клиентите си. “, сподели Димитрис Лиупис, основен търговски шеф на Vivacom.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР