Вицепрезидентът на БФС Емил Костадинов оцени като добро представянето на

...
Вицепрезидентът на БФС Емил Костадинов оцени като добро представянето на
Коментари Харесай

Емил Костадинов: В националния отбор всички трябва да бъдат лидери

Вицепрезидентът на БФС Емил Костадинов оцени като положително представянето на националния тим в Белфаст. България приключи гостуването си на Северна Ирландия в международна подготовка и от три изиграни мача има една точка.

" Общо взето съм удовлетворен от мача. Взехме точка и дадохме късмет на доста млади момчета да дебютират. Видяхме, че не е толкоз огромен рискът. Младите се оправиха, доколкото могат сега ", съобщи легендата на българския футбол при прибирането на тима в София.

" Мисля, че този тим има качества и бъдеще, само че към момента играчите не са стиковани. Преди трите международни квалификации нямахме нито един формален или приятелки мач, тъй че треньорът да разбере качествата на всеки един футболист. Но имаме момчета с бъдеще и е значимо те да оценят, че носят националната фланелка. Дали тимът има водач? Всички би трябвало да бъдат водачи. През юни имаме контроли със Словакия и Русия. Тогава треньорът ще има опция да избистри концепциите си, да опитва, викайки някои други играчи в тима ", приключи вицепрезидентът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР